Think Secure Consultancy

Think Secure geeft u onafhankelijk advies. Het ene ICT eco systeem is de ander niet. Wij gaan dan ook uit van hoe uw organisatie en infrastructuur is ingericht. Ons motto is niet 'one size fits all'.

Onze focus ligt op het verhogen van security awareness op zowel organisatorisch en ICT infrastructureel niveau. Hieronder vallen ook nulmetingen, security assessments, walk throughs, pentests, kwetsbaarheid analyses, social engineering en security awareness programma's. Om te weten waar u staat geld nog steeds 'wie weet, die weet'. Op basis van gesprekken met stakeholders krijgen wij inzicht in uw organisatie van de hoge echolons tot de de lagere. Van de eigen ICT afdeling to de zaken die geoutsourcd zijn.

Wij vinden dat adviezen niet ten koste mogen gaan van de flexibiliteit en transparantie van uw organisatie. Elk advies wordt daarom ook door ons samen met u aan uw normenkader getoetst.

Wij leveren de volgende consultancy diensten:

  • Advies met betrekking tot het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid (strategie, visie, invulling etc), policies en procedures en verbetering hiervan;
  • Advies m.b.t. kwetsbaarheid management, patch beleid, opzetten van SOC en/of CERT/CSIRT;
  • Advies met betrekking tot de huidige en toekomstige technologische security oplossingen binnen uw bedrijf;
  • Voorbereiding voor ISO 27001/27002/SOX (certificatie) trajecten;
  • Het uitvoeren van nulmetingen, kwetsbaarheid analyses, risk assessments, web applicatie health tests en andere analyses t.b.v. informatiebeveiliging en beleid;
  • Andere voorkomende adviezen m.b.t. vraagstukken omtrent Cyber- en informatiebeveiliging.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.