Disclaimer

Onjuiste informatie of kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van de Think Secure website en overige Think Secure publicaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat desondanks de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Think Secure is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Think Secure ontwikkelde internetsite en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van onze publicaties.

Think Secure wijst hierbij uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van de door Think Secure gepubliceerde gegevens of gegevens waarnaar links op onze internetsite en overige publicaties verwijzen, af. Verwijzingen of verbindingen naar andere internetsites of bronnen die niet eigendom zijn van overige publicaties zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de internetsite. Think Secure is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke internetsites of bronnen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de Think Secure website.

De gegevens op onze website en van onze andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden worden gewijzigd door Think Secure.

Auteursrecht
Alle rechten voorbehouden. Niets van de Think Secure website of uit overige Think Secure publicaties mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Foto's en afbeeldingen
Alle rechten voorbehouden. Voor alle afbeeldingen op onze websites geldt een copyright. Zij mogen niet zonder toestemming worden gebruikt of overgenomen.

Externe Internet Links
Alle rechten voorbehouden. Op onze website vindt u links naar andere sites. Deze links zijn aangebracht voor uw comfort. De inhoud van deze sites staat niet onder de controle van Think Secure en wij kunnen op geen enkele manier de verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud ervan of voor enig ander materiaal op deze sites.